Rólunk

A házban három önálló apartman lett kialakítva. Mindegyik apartman kompletten be van rendezve. A lakórészek saját konyhával, nappalival, fürdőszobával és a felső szinten kialakított hálórésszel vannak ellátva. A nagy apartman 50 nm nappali, társalgóval rendelkezik, mely amerikai konyhás kialakítású.

A konyha teljes felszereltségű (hűtő, mikró), a nappaliban színes TV (satelit). A fürdőszoba zuhanyzós kialakítású. A háló a nappali felett kialakított galériában található 2 franciággyal (4 fő). A nappali és a hálórész parkettázott, a fürdőszoba modern csempével burkolt. Az apartman-ház fenyőbútorokkal berendezett.

Az épület klimatizált (hűtés-fűtés funkcióval), fűtése a nappaliban kialakított kandallóval lehetséges. A két kisebb apartman hasonló kialakítású, szintén teljesen felszerelt, alul nappali, zuhanyzós fürdővel, komplett konyhával.

A nappali, konyha zömében IKEA-s bútorokkal berendezett. A nappali felett (melyet fenyőlétrával lehet megközelíteni) hálórész került kialakításra, amelyben az egyik apartmannál három, a másiknál két fő részére van fekvőhely. Mindkét apartman a nappali részen pótágyazható.

A telek parkosított, zárt belső 3 állású parkolóval rendelkezik. Az udvaron gyermekhinta és homokozó található, valamint grillezésre és bográcsozásra kialakított hely van.

virag-apartmanhaz-abaliget-felszereltseg

 

Szállás Abalaiget
Virág Apartmanház Abaliget, szállás

Programok, környékbeli lehetőségek

Helyben:

Gyógyturizmus
Cseppkőbarlang
Denevérmúzeum
Csónakázás, vizibiciklizés
Horgászat
Minigolf
Túrázás
Lovaglás
Pajta múzeum

Környéken:

Orfűi Aquapark - 3 km
Pécsi-tó - 3 km
Magyarhertelendi termálfürdő - 8 km
Kán, Gorica - 6 km
Sikonda wellness és élményfürdő - 18 km

kep-aqua2kep-aqua1